APPLY & SUPPLY
Inspireren en interactie door middel van Social media, creatieve tutorial filmpjes, workshops of gewoon gezellig met elkaar samen komen om creatief bezig te zijn. Want we zijn zowel een creatief platform als webshop! We besteden veel tijd aan het vinden van mooie, unieke items die je niet snel in de reguliere winkels zult tegenkomen. En we laten je daarbij zien hoe je ze kunt gebruiken. 


EIGEN PRODUCTEN
Daarnaast maken wij ook zelf producten! Denk aan eigen ontworpen washitape, stempels en stickers met getekende illustraties en handletter dagen/weken/maanden. Maar ook dubbelzijdige kurken omslag boekjes met inserts. En in het kader van millieu vriendelijkheid kun je zelfs onze verpakkingen grotendeels gebruiken om mee te journallen!😉. Uiteraard staan wij altijd open voor suggesties en/of speciale wensen.


STICKER-CONCEPT

Zelf geïllustreerd - Watervast - Verschillende formaten - Multifunctioneel!

Daar houden wij van! Je kunt met onze stickers echt alle kanten op!
Lees snel verder over dit unieke concept!

Watervast
Door onze speciale printer is de afdruk watervast! Zo kun je onze creatieve stickers zelf inkleuren! Zelfs met stiften en aquarelverf! Het materiaal van allestickervellen is hier zorgvuldig op uitgezocht en uitvoerig door ons getest. 

Verschillende formaten
Door de verschillende formaten heb je altijd voor elk project of grootte van je boekje het juiste formaat. De kleine stickers zijn dan ook heel geschikt voor in onze mini journal!

Multifunctioneel
Je kunt kiezen tussen een transparant (clear) of een wit stickervel. Met een transparante sticker blijf je de achtergrond erdoorheen zien. Je sticker blend dan heel mooi in je project. Een witte sticker bedekt de de achtergrond, zo springt de sticker er juist uit. Het is net wat voor effect je wilt creëren! Zo heb je altijd het juiste formaat, je favoriete materiaal en kun je ze zelf inkleuren!

Zelf geïllustreerd 
Alle stickers zijn door ons met veel liefde ontworpen en gemaakt. Zo weet je dat je altijd een uniek design in handen hebt.

Keuzestress?
Kun je niet kiezen tussen de varianten? Kijk dan eens bij onze sticker bundels! Daarin vind je alle varianten van een specifiek design voor een lagere prijs.

Stickers bewaren?
Heb je onze sticker boekjes/inserts al gezien? Je kunt hierin heel handig je stickers en washitape meenemen! Je kunt de boekjes/inserts zowel los gebruiken of in bijvoorbeeld onze handgemaakte kurken, dubbelzijdige journals. Zo neem je altijd en overal je favoriete items mee naartoe.

Al met al hopen we je met Journal This
creatief te inspireren en van elkaar te leren!