FREE SHIPPING: NL>€65 | EU>€150 | Worldwide>€175Betekenis Apply & Supply

APPLY & SUPPLY
Inspireren en interactie door middel van Social media, creatieve tutorial filmpjes, workshops of gewoon gezellig met elkaar samen komen om te journalen. Want we zijn zowel een creatief platform als webshop! We besteden veel tijd aan het vinden van mooie, unieke items die je niet snel in de reguliere winkels zult tegenkomen. En we laten je daarbij zien hoe je ze kunt gebruiken. 


EIGEN PRODUCTEN
Daarnaast maken wij ook zelf producten! Van inserts voor in een traveljournal tot volledige journal- of starters pakketten. Maar ook eigen stickers met getekende illustraties en handletter dagen/weken/maanden. En in het kader van millieu vriendelijkheid kun je zelfs onze verpakkingen grotendeels gebruiken om mee te journallen!😉. Uiteraard staan wij altijd open voor suggesties en/of speciale wensen.


WASHI-CONCEPT
Uniek bij ons is het washi concept! We weten uit ervaring dat je heel erg je best moet doen om een washi-tape rolletje volledig op te maken... 😄 Daarom kun je bij ons washi-tape samples van een meter kopen! Zie de webwinkel voor alle opties. 
Al met al hopen we je met Journal This
creatief te inspireren en van elkaar te leren!